Antista sanottua

”Olen oppinut tuntemaan Antin rauhallisena, harkitsevana ja määrätietoisena yleisten töiden lautakunnan jäsenenä ja varavaltuutettuna, jolla on vastuullinen ja laaja näkemys Helsingin tulevaisuudesta. Hänellä olisi myös valtuustotyöhön paljon annettavaa.”

– Pekka Sauri, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja (vihr.)

”Opin tuntemaan Antin vuoden 2012 kuntavaalien alla. Pitkäaikaisena järjestöaktiivina hänellä on rutkasti kokemusta paikallistason vaikuttamisesta sekä hyvät yhteydet 3. sektorin toimijoihin. Myös työ yleisten töiden lautakunnassa pyöräilyn olosuhteiden parantamiseksi on tehnyt minuun vaikutuksen. Antilla on kaikki valmiudet tehdä hyviä päätöksiä koko Helsingin hyväksi.”

– Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja

”Antti on Konepaja-liikkeessä selkeästi osoittanut, että hän todella omistautuu asialleen ja osaa etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Hänen kanssaan on helppo viedä asioita eteenpäin, koska hän osaa ottaa muiden näkökulmat huomioon, jolloin vältytään turhilta vastakkainasetteluilta. Antti osaa valita sanansa oikein tilanteessa kuin tilanteessa, mutta puhua silti asioista niiden oikeilla nimillä.”

– Jaakko Blomberg, tuottaja, kaupunkiaktiivi

”Antti on yksi harvoista tuntemistani ihmisistä, joka eivät ole koskaan osa ongelmaa, vaan yleensä osa ratkaisua. Tein Antin kanssa töitä usean vuoden ajan ja arvostan suuresti hänen kykyään työskennellä tuloksellisesti erilaisten ja toisinaan eripuraistenkin ihmisten kanssa. Aidosti hyväntuulisen ja -tahtoisen Antin harkintaan voi luottaa valtuustossakin.”

– Salla Uotila, viestintäammattilainen, entinen kollega

”Vaikutuin Antin hiljaisen tehokkaasta ja mutkattomasta tyylistä ratkaista haastaviakin tehtäviä, kun aikoinaan järjestimme Megapolis-tapahtumia useana vuonna ympäristöjärjestö Dodossa. Antilla on humaanit arvot, realistinen ote asioihin sekä hyvä ulosanti. Hän ei ole mustavalkoinen yhden asian mies vaan arkijärkevä ja diplomaattinen – eli parasta A-luokkaa yhteisten asioiden pohtijaksi ja niistä päättäjäksi.”

– Kati Heikinheimo, tiimin esimies, Sanoma Media

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laskentatehtävä *

55 Antti Möller

Antti Möller

Helsinkiläinen paikallispoliitikko, koulutus- ja kasvatuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsen, viestintäasiantuntija, freelancer-kirjoittaja, Konepaja-liikkeen aktiivi ja perheenisä.

Tue kampanjaani