Kirjoituksia aiheesta ”pysäköinti”

YTLK 18.3.2014: Kaksi palautusta

Neljän tunnin urakoinnilla saimme aikaan kaksi palautusta valmisteluun. Olivatko nämä vain askelia taaksepäin ja junnaamista, siitä alla tarkemmin.

Liikkumisen kehittämisohjelma

Lautakuntamme sai kaupunkisuunnitteluviraston liikennesuunnittelusta mainion esittelyn tähän Helsingin liikkumisen kehittämisohjelmaan . Kyseessä on luonnosvaihe ohjelmasta, …

Lue lisää

YTLK 12.11.2013: Taas säästötoimissa

Varsinaisen kokouksen jälkeen lautakunta istui pari tuntia iltakoulussa ja kuunteli esitystä siitä, miten rakennusvirastolle asetettu kolmen miljoonan euron kulunkarsinta toteutetaan. Varsinaisia päätöksiä ei tehty, vaan saimme lähinnä kuulla viraston näkemyksen asiasta …

Lue lisää

YTLK 3.9.2013: Ympäristöohjelma ja Pasilan konepaja

Viime viikolla varamieheni Jussi Heinämies sijaisti minua lautakunnassa. Eilisestä kokouksesta ja päätöksistä nostan esiin rakennusviraston ympäristöohjelman, pysäköinninvalvonnan uusia virkoja koskevat oikaisuvaatimukset sekä Pasilan konepaja-aluetta koskevan lausunnon.

Rakennusviraston ympäristöohjelma 2013-2016

Kesäkuussa näimme ympäristöohjelman …

Lue lisää

YTLK 20.8.2013: kaupungin käsityöpajasta ja rengaslukoista

Esityslista käytiin läpi tunnissa, mikä taisi olla tämän kauden ennätysnopein pyrähdys. Katu- ja puisto-osaston asioita ei ollut yhtäkään, mikä osaltaan vaikutti tahtiin. Lautakunnan jäsenten omissa asioissa nostettiin esiin rengaslukot, mistä …

Lue lisää

YTLK 13.8.2013: Pyöräilymäärärahojen käyttö & Koskelantie

Niin se kesäloma tuli ja meni, ja taas on aika käydä käsiksi lautakuntatyöhön. Keväästä tuttuun tapaan pyrin kirjoittamaan viikoittain jokaisesta kokouksesta silloin, kun olen itse paikalla.

Ensimmäinen kokous ei pitänyt sisällään …

Lue lisää

YTLK 28.5.2013: pysäköinnin kehittämisestä ja A. Wetterin tiestä

Esityslistalla ei ollut tällä kertaa kovin hankalia keissejä, joten etenimme päätöksissä mukavan sujuvasti lähes loppuun asti. Katutilan ja pysäköinnin kehittämisestä oli paljon kiinnostavaa asiaa.

Pysäköinninvalvonnan esittely

Pysäköinninvalvonnan esimies Kaija Kossila esitteli …

Lue lisää

YTLK 9/2013: toimiiko HKR:n asiakaspalvelu?

Yhdeksäs kokous takana päin. Lista oli jälleen pitkä, mutta jaksoimme taistella sen läpi  liikaa pöytäämättä. Esiin ei noussut suuria tunteita, mutta muutama kiinnostava asia kuitenkin käsiteltiin.

1. Rakennusviraston toiminta ja tavoitteet

Viime …

Lue lisää

YTLK 19.3.: Mechelininkatu uusiksi + pysäköintipolitiikasta

Kiireinen viikko takana, tässä seuraa raporttia kahdesta keskeisestä tapahtumasta: lautakunnassa Mechelininkadun katusuunnitelma laitettiin uudelleen valmisteltavaksi, ja Helsingissä alkoi uuden pysäköintipolitiikan linjaaminen.

1. Mechelininkatu

Lautakuntamme päätyi pitkällisen keskustelun jälkeen palauttamaan Mechelininkadun suunnitelman …

Lue lisää

55 Antti Möller

Antti Möller

Helsinkiläinen paikallispoliitikko, koulutus- ja kasvatuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsen, viestintäasiantuntija, freelancer-kirjoittaja, Konepaja-liikkeen aktiivi ja perheenisä.

Tue kampanjaani