Kirjoituksia aiheesta ”Mechelininkatu”

YTLK 18.2.2014: Meklulle leima

Lähes vuoden se kesti, mutta näin saimme vietyä Mechelininkadun katusuunnitelmat maaliin. Esityslistalta pari sanaa myös Sörnäisten rantatien pyörätieprojektista. Pyöräteiden poikki asetettujen reunakivien osalta taisimme saavuttaa eräänlaisen käännekohdan.

Mechelininkatu vielä kerran

Vaiherikkaista käänteistä voit …

Lue lisää

YTLK 11.2.2014: Meklu ja Sörnäisten rantatie

Esityslistan kiinnekohtana tietysti Mechelininkadun katusuunnitelmat, mutta päätöksissä myös muitakin kadunpätkiä sekä puistoja.

Mechelininkatu

Katusuunnitelma on jaettu kahteen osaan, jotka jäivät viikoksi pöydälle. Kerrataan lyhyesti saagassa aiemmin tapahtunutta.

Viime maaliskuussa lautakuntamme palautti …

Lue lisää

YTLK 10.9.2013: Kuinka liikennettä simuloidaan?

Koska päätökset olivat yllätyksettömiä ja esitysten mukaisia, keskityn kertomaan Mechelininkadusta tehdyn liikennesimulaatiosta eli ns. toimivuustarkastelusta. Näin myös siksi, että fillarifyrkan käyttöön emme vieläkään päässeet kiinni. Ensi viikolla sitten, ehkä…

Liikenne-ennusteet Meklulla

Lautakuntamme …

Lue lisää

YTLK 19.3.: Mechelininkatu uusiksi + pysäköintipolitiikasta

Kiireinen viikko takana, tässä seuraa raporttia kahdesta keskeisestä tapahtumasta: lautakunnassa Mechelininkadun katusuunnitelma laitettiin uudelleen valmisteltavaksi, ja Helsingissä alkoi uuden pysäköintipolitiikan linjaaminen.

1. Mechelininkatu

Lautakuntamme päätyi pitkällisen keskustelun jälkeen palauttamaan Mechelininkadun suunnitelman …

Lue lisää

YTLK 5/2013: Mechelininkatu

26.2.2013 pidetyn  kokouksen pääpaino oli odotetusti Mechelininkadun katusuunnitelman käsittelyllä, ja minäkin keskityn tässä kirjoituksessa vain siihen. Katusuunnitelmaa on käsitelty mediassa todella paljon ja monella tapaa, osa kirjoittajista on pysynyt paremmin asiassa …

Lue lisää

55 Antti Möller

Antti Möller

Helsinkiläinen paikallispoliitikko, koulutus- ja kasvatuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsen, viestintäasiantuntija, freelancer-kirjoittaja, Konepaja-liikkeen aktiivi ja perheenisä.

Tue kampanjaani