Kirjoituksia aiheesta ”kaupunkitila”

Mitä sain aikaan – neljä vuotta lautakunnassa

Ensimmäinen kauteni paikallispäättäjänä alkaa olla pulkassa. Viimeisen reilun neljän vuoden aikana olen istunut arviolta 150 yleisten töiden lautakunnan kokouksessa. On aika vetää yhteen, miten tämän ajan käytin.

Alkuun on todettava, …

Lue lisää

YTLK 20.8.2013: kaupungin käsityöpajasta ja rengaslukoista

Esityslista käytiin läpi tunnissa, mikä taisi olla tämän kauden ennätysnopein pyrähdys. Katu- ja puisto-osaston asioita ei ollut yhtäkään, mikä osaltaan vaikutti tahtiin. Lautakunnan jäsenten omissa asioissa nostettiin esiin rengaslukot, mistä …

Lue lisää

YTLK 28.5.2013: pysäköinnin kehittämisestä ja A. Wetterin tiestä

Esityslistalla ei ollut tällä kertaa kovin hankalia keissejä, joten etenimme päätöksissä mukavan sujuvasti lähes loppuun asti. Katutilan ja pysäköinnin kehittämisestä oli paljon kiinnostavaa asiaa.

Pysäköinninvalvonnan esittely

Pysäköinninvalvonnan esimies Kaija Kossila esitteli …

Lue lisää

Yleisten töiden lautakuntaan

Puolueiden väliset ja sisäiset neuvottelut ovat nyt edenneet pisteeseen, jossa lautakuntapaikkojen miehitys alkaa olla selvillä. Joitain pestejä on vielä täyttämättä, mutta varmaa on se, että vihreiden valtuustoryhmä esittää minua yleisten töiden …

Lue lisää

55 Antti Möller

Antti Möller

Helsinkiläinen paikallispoliitikko, koulutus- ja kasvatuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsen, viestintäasiantuntija, freelancer-kirjoittaja, Konepaja-liikkeen aktiivi ja perheenisä.

Tue kampanjaani