Kirjoituksia aiheesta ”joukkoliikenne”

Aloite yömetron palauttamisesta Länsimetron yhteydessä

Teimme 22.2. yhdessä Laura Nordströmin kanssa valtuustoaloitteen yömetron palauttamisesta. Tärkeimpänä perusteena on länsimetron myötä lisääntyvä metron saavutettavuus, mikä tekee tarkemman selvityksen tekemisen ajankohtaiseksi.

Aloitteen allekirjoitti yhteensä 43 kaupunginvaltuutettua eli enemmistö valtuustosta.

Aihetta …

Lue lisää

YTLK 18.3.2014: Kaksi palautusta

Neljän tunnin urakoinnilla saimme aikaan kaksi palautusta valmisteluun. Olivatko nämä vain askelia taaksepäin ja junnaamista, siitä alla tarkemmin.

Liikkumisen kehittämisohjelma

Lautakuntamme sai kaupunkisuunnitteluviraston liikennesuunnittelusta mainion esittelyn tähän Helsingin liikkumisen kehittämisohjelmaan . Kyseessä on luonnosvaihe ohjelmasta, …

Lue lisää

YTLK 4.2.2014: lausuntoja ja ratikoiden nopeutusta

Esityslistalla oli useita lausuntopyyntöjä, joita käyn seuraavassa läpi. Päätökset näet tästä .

Risupadontielle koteja

Oulunkylään Patolan alueelle aivan Tuusulanväylän kupeeseen on tulossa koteja noin 350 asukkaalle. Alue sijaitsee alueen laajan puiston …

Lue lisää

YTLK 13.8.2013: Pyöräilymäärärahojen käyttö & Koskelantie

Niin se kesäloma tuli ja meni, ja taas on aika käydä käsiksi lautakuntatyöhön. Keväästä tuttuun tapaan pyrin kirjoittamaan viikoittain jokaisesta kokouksesta silloin, kun olen itse paikalla.

Ensimmäinen kokous ei pitänyt sisällään …

Lue lisää

55 Antti Möller

Antti Möller

Helsinkiläinen paikallispoliitikko, koulutus- ja kasvatuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsen, viestintäasiantuntija, freelancer-kirjoittaja, Konepaja-liikkeen aktiivi ja perheenisä.

Tue kampanjaani